Banaani-Nutella saiakesed

Kui kappi on seisma jäänud 200 g pärmi-lehtainast ja üks üsnagi pruuniks tõmbunud banaan, tuleb teha banaani-Nutella pirukaid. Sellele retseptile koguseid ma ei lisagi, igaüks teeb oma tunnetuse järgi. Minul kulus 200 g taina kohta 1 banaan, suur suur supilusikatäis Nutellat. Fariinisuhkrut pane täpselt enda tunde järgi, aga arvesta, et väga palju seda vaja ei lähe, kuna banaan ja Nutella annavad juba niigi magusalaksu kätte. Fariinisuhkur seob kõik maitsed kokku ja annab pirukatele mõnusa karamellise maigu. Mina sõin esimese korraga kõik pirukad ise ära, nii et hoiatan juba ette ära! Sharing is caring...



Vaja läheb:
Lehttainast või pärmi-lehttainast
Küpseid banaane
Nutellat
Fariinisuhkrut

Rulli tainas jahuga õhukeseks. Määri peale Nutella (ei pea katma tervet pinda ühtlaselt, sest šokolaad sulab nii või naa kokku). Laota ühtlaselt peale banaanilviilud ja puista veidi fariinisuhkrut. Rulli tainas kokku ja lõika rull u 4 cm pikkusteks juppideks. Aseta pirukad tainaplaadile ja vajuta veidi laiemaks. Küpseta 200-kraadises ahjus u 20-25 minutit. Kui pirukad kipuvad liiga pruuniks minema, siis alanda temperatuuri. 


Jaga neid imemahlaseid saiakesi ka teistega ja ära söö kõike üksi ära!

Kommentaarid