Avokaado granaatõuna hurmaa salat

Selle retsepti päritolu on ja teekond minuni on mainimist väärt: 
Ema läks poodi ja sattus meie kodupoes juttu rääkima müüaga. Kuidagi läks nende vestlus tervisliku toidu peale ja siis avaldaski poemüüa ühe tervisliku retsepti, mida ta tihti kodus teeb oma pojale, kes põeb erilist haigust ja seetõttu ei saa kõike süüa. Proovisimegi emaga selle tervisest pakatava salati ära, millest leiab natuke magusat, natuke haput ja natuke soolakat mekki. Enamasti pole ma eriline soolase-magusa koosluse pooldaja, aga siinkohal töötavad kõik maitsed üksteise kasuks. Ise soovitaksin seda salatit koos veiseliha või kanaga. Salajane koostisaine on siinkohal Juustukuninga poest ostetud viigimarja-datli balsamico kaste!




Vaja läheb:
1 suur hurmaa (või 2 väikest)
1 suur avokaado (või 2 väikest)
1 granaatõun
1 peotäis rukkolat
1 spl sidrunimahla
2 spl viigimarja-datli balsamico kastet
Maitseks soola ja pipart

Haki kõik hakkimist vajavad koostisained, lisa granaatõun ja rukkola. Sega juurde sidrunimahl, balsamico ja maitseained ja valmis!



Kommentaarid