Mereannipasta, nii nii hea...

Kui keegi oleks aasta aega tagasi andnud mulle valida, kas poes osta munanuudlid või tavalised fusillid, oleksin kindlalt eelistanud just teist varianti. Mis need munanuudlid üldse on? Puhtjuhuslikult avastasime emaga, et koduste pastatoitude juurde sobivad ideaalselt just munanuudlid. Ei oskagi seda kuidagi selgitada, lihtsalt on mõnusam maitse (seda peab ise proovima). Teised komponendid, milleta köögis lihtsalt ei saa, on kalakaste, austrikaste, tšillikaste ja muidugi puljongi(tarretise)kuubik. Kui nendele lisada veel brokolit, mereande ja päikesekuivatatud tomateid on tulemus lihtsalt muahh...



Vaja läheb (neljale):
150 g munanuudleid
1 sibul
1 riivitud porgand
1-2 küüslauguküünt
ca 12 päikesekuivatatud tomatit
200 g brokolit
200 g mereannikokteili
100 g lõhefileed (selle võid asendada (200g) + 100g mereannikokteiliga)
1 köögivilja puljongitarretis
1 spl austlikastet
1 spl magusat tšillikastet
200 ml kohvikoort
soola ja pipart

Keeda nuudlid. Prae pannil kõik koostisained (lase igal etapil veidi praadida) järjekorras: hakitud sibul, riivitud porgand, purustatud küüslauk, tükkideks lõigatud päikesekuivatatud tomatid, väiksemateks tükkideks tehtud brokoli, tükeldatud lõhefilee. Nüüd lisa munanuudlid ja mereannikokteil. Kuna mereannid on eelnevalt juba enamasti keedetud, siis on vaja neid lihtsalt soojendada. Kõige lõpuks sega juurde kastmed, kohvikoor ja maitsesta. Lase koorel korra keema tõusta ja ongi valmis!



Toituained, mis teevad iga toidu vägaväga nämmaks!


Kommentaarid