Pähklivõi-šokolaadikorvikesed

Kui kommidest juttu tuleb, siis minu jaoks on kõikide kommide kuningas see imehea, sõltuvust tekitav maapähklivõi-šokolaaditrühvel. Ja see on lõpuks üks retsept, mis kuulub kategooriasse, kiire, lihtne, maitsev, tervislik. No jah, tervislikkusest rääkides tekib ilmselt küsimus, et kuidas saab pähklivõi ja šokolaad kuidagiviisi tervislik olla. Samas on kõik selle kommi sees olev kraam puhas igasugusest jamast, liigsest suhkrust. Tume šokolaad ja pähklid on magusatest ahvatlustest kõige patuvabamad versioonid, seega võib neid rahuga endale vahel lubada. Nende kommidega saab ka mugavalt tühjendada oma šokolaadiladu, sest tumeda šokolaadi asemel võib vabalt kasutada ükskõik mis šokolaadi ükskõik millise lisandiga. Eriti mõnusad on need kommid minu meelest koos banaaniviiluga!



Vaja läheb (u 14 tk):
200 g tumedat šokolaadi (või seda, mis parasjagu meeldib)
1 kuhjaga spl pähklivõid
2 Digestive küpsist
Soovi korral pool banaani
Väikesed trühvlivormid

Sulata šokolaad. Teises kausis sega pähklivõi purustatud küpsistega. Jaota igasse vormi õhuke kiht šokolaadi. Soovi korral pane šokolaadikihi peale banaaniviilud. Banaanide peale aseta väike pähklivõi tupsuke. Siis kalla peale ülejäänud šokolaad. Loksuta natukeigat korvikest, et šokolaad ühtlaselt jaotuks. Pane kommid viieks minutiks külma, et pealispind natuke taheneks. Pärast seda puista kommidele oma soovi järgi kaunistusi. Hoia komme külmikus või banaanikomme soovi korral sügavkülmas.





Kommentaarid